Saturday, July 9, 2011

Sakis - Hλίας ξανά μαζί!

ANT1Hλίας Ψινάκης και Σάκης Ρουβάς, ξανά μαζί! Σε νέο πόστο ο Ηλίας Ψινάκης για τον ANT1 και μάλιστα στο πλευρό του Sakis!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ηλίας Ψινάκης είπε το «ναι» για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» και μάλιστα αρπάζοντας τη θέση του Νίκου Μουρατίδη. Ο περιζήτητος ως παρουσιαστής, κριτής, σχολιαστής αλλά και καλεσμένος κάνει και πάλι την έκπληξη λέγοντας «όχι» σε κάθε είδους πρόταση άλλων καναλιών προκειμένου να καθίσει σε μία από τις τέσσερις θέσεις της κριτικής επιτροπής του 3ου live show.

Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του μάνατζερ, ο Ηλίας Ψινάκης έχει κάνει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ANT1. Ο μάνατζερ τα έχει βρει με το κανάλι σε όλα τα επίπεδα και είναι έτοιμος να συνεργαστεί άλλη μία φορά με τον Σάκη Ρουβά. Υστερα από αρκετά χρόνια επαγγελματικού χωρισμού ο παρουσιαστής θα συναντήσει και πάλι τον πρώην μάνατζέρ του, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη.

Οι άνθρωποι του σταθμού αρκετό καιρό συζητούν για το ποιοι θα στελεχώσουν φέτος την κριτική επιτροπή, καθώς υπήρξε πιθανότητα αποχώρησης του Γιώργου Θεοφάνους, λόγω των προβλημάτων του με τη δισκογραφική Sony. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, άρα ο συνθέτης μπορεί να μείνει στη θέση του.

Ετσι λοιπόν ο Ηλίας Ψινάκης δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε ο «κλήρος» πέφτει σε αυτήν του Νίκου Μουρατίδη. Αλλωστε ο μουσικός παραγωγός καθυστέρησε να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τον ANT1 και το «X-Factor», καθώς δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή του Mega «Just two of us», την οποία ήθελε να μελετήσει.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Ηλία Ψινάκη να είναι ένα βήμα πριν επισφραγίσει τη νέα του συμφωνία και με υπογραφή, η οποία θα τον φέρει ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Γιώργο Λεβέντη και τον Γιώργο Θεοφάνους.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

0 comments:

Post a Comment